The remains of the day - Ivory, James; Hopkins, Anthony, 1937-; Thompson, Emma (Columbia TriStar Home Entertainment, 2001)
Το πορτρέτο ενός τέλειου μπάτλερ που αφιερώνει 30 χρόνια ζωής στην υπηρεσία ενός άγγλου λόρδου, με φιλοναζιστικές ιδέες.