A clockwork orange - Kubrick, Stanley; Kubrick, Stanley; Kubrick, Stanley; McDowell, Malcolm, 1943-; Magee, Patrick; Corri, Adrienne; Karlin, Miriam (Warner Bros. Entertainment Inc., 2007)
Ο χούλιγκαν Άλεξ περνάει καλά εις βάρος άλλων. Η διεστραμμένη εναλλαγή του από ανήθικο φρικιό σε πολίτη στρατιωτάκι και ξανά σε φρικιό δίνει ζωή στη δυναμική κιβωτό του Στάνλεϊ Κιούμπρικ.