Anything else - Allen, Woody, 1935-; Allen, Woody, 1935-; Allen, Woody, 1935-; Biggs, Jason, 1978-; Ricci, Christina; DeVito, Danny (Odeon, 2003)
Ο Τζέισον Μπιγκς υποδύεται τον Τζέρι Φολκ, έναν φιλόδοξο συγγραφέα στην Νέα Υόρκη που ερωτεύεται κεραυνοβόλα μία ατίθαση νεαρή γυναίκα, την Αμάντα. Ο Τζέρι έχει ακούσει συχνά να λέγεται πως η ζωή είναι σαν οτιδήποτε άλλο, όμως σύντομα ανακαλύπτει πως η ζωή με την Αμάντα δεν είναι σαν τίποτα άλλο.