Tous les matins du monde - Corneau, Alain, 1943-2010; Marielle, Jean-Pierre, 1932-2019; Depardieu, Gérard, 1948-; Depardieu, Guillaume; Brochet, Anne, 1966- (Art Free, 2006)
"Τέλη του 17ου αιώνα. Ένας μουσικός γυρίζει σπίτι του και βρίσκει τη γυναίκα του πεθαμένη. Μέσα στη λύπη του χτίζει ένα μικρό σπίτι μέσα στον κήπο, στο οποίο μετακομίζει για να αφοσιωθεί πλήρως στη μουσική και ζει εκεί με τις δύο κόρες του, απομονωμένος, αποφεύγοντας τον έξω κόσμο. Αρχίζουν να κυκλοφορούν φήμες για αυτόν, που θα φτάσουν μέχρι τα αυτιά του Βασιλιά. Ο Λουδοβίκος ο XIV, θα τον καλέσει στην αυλή του και στην ορχήστρα του. Εκείνος αρνείται και επιμένει στην μοναξιά του...". - Περίληψη από το κιβώτιο.