Harakiri - Kobayashi, Masaki, 1916-1996; Nakadai, Tatsuya, 1932-; Iwashita, Shima, 1941-; Ishihama, Akira, 1935-; Inaba, Yoshio, 1920-1998 (Classic films library, 2005)
Πρόκειται για την ιστορία ενός φεουδάρχη που δέχτηκε την πρόκληση ενός σαμουράι. Και οι δυο τους ανακάλυψαν ότι οι λεπίδες των σπαθιών έχουν δύο κόψεις: μια για τον εχθρό και μια για την αυτοκτονία.