Possession - Zulawski, Andrzej; Zulawski, Andrzej; Adjani, Isabelle, 1955-; Neill, Sam (Art Free, 2005)
Ένα παντρεμένο ζευγάρι που ζει με φόντο το Τείχος του Βερολίνου. Τα αξεπέραστα προβλήματα στη σχέση τους πριν την οριστική ρήξη. Η διαταραγμένη συμπεριφορά της συζύγου που έχει εραστή. Η απελπισία του άντρα της που προσλαμβάνει έναν ντετέκτιβ. Το πλάσμα που η γυναίκα γεννάει και στη συνέχεια κάνει έρωτα μαζί του. Οι φόνοι που η σύζυγος αναγκάζεται να κάνει, για να προστατέψει την ύπαρξή του...