Trois couleurs - Kieslowski, Krzysztof, 1941-1996; Kieslowski, Krzysztof, 1941-1996; Binoche, Juliette, 1964- (Audio Visual Enterprises, 2007)
Η Ζουλί χάνει στον σύζυγό της Πατρίς, μεγάλο μουσικοσυνθέτη και τη μικρή τους κόρη, Άννα σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Προσπαθεί να αρχίσει μια κουνούρια ζωή, ανώνυμη, ανεξάρτητη, απομονώνεται από τους φίλους της, την αγάπη και τη μουσική. Κάποια μουσικοκριτικός υποπτεύεται ότι η Ζουλί συνέθετε τα έργα του άντρα της. Εκείνη το αρνείται, ίσως πολύ απότομα... Βήμα, βήμα ακολουθούμε τη ζωή της Ζουλί καθώς αποφεύγει τις παγίδες που απειλούν την καινούρια της ελευθερία. Η μουσική και το χάρισμα της δημιουργίας είναι η παγίδα, στην οποία τελικά πέφτει...