Tora no o fumu otokotachi - Kurosawa, Akira, 1910-1998; Kurosawa, Akira, 1910-1998; Okochi, Denjiro, 1898-1962; Fujita, Susumu, 1912-1991; Mori, Masayuki, 1911-1973; Shimura, Takashi, 1905-1982; Enomoto, Kenichi, 1904-1970 (Art Free, 2005)
Στη φεουδαρχική Ιαπωνία, ο στρατηγός Γιοσιτσούνε και οι ακόλουθοί του, κυνηγημένοι από τον αδελφό του Γιοριτόμο, διασχίζουν ένα δάσος κοντά στα σύνορα μεταμφιεσμένοι σε ιερείς.