Tengoku to jigok - Kurosawa, Akira, 1910-1998; Kurosawa, Akira, 1910-1998; Mifune, Toshiro, 1920-1997; Nakadai, Tatsuya, 1932-; Kagawa, Kyoko; Mihashi, Tatsuya, 1923-2004; Shimura, Takashi, 1905-1982; Sada, Yutaka, 1911-2017; Yamazaki, Tsutomu, 1936- (Art Free, 2005)
Ο βιομήχανος υποδηματοποιίας Γκόντο βρίσκεται στα πρόθυρα να κλείσει μια μεγάλη εμπορική συμφωνία που θα του επιτρέψει να πάρει τον πλήρη έλεγχο της επιχείρησής του, όταν πληροφορείται ότι έχει απαχθεί το παιδί του. Όμως οι απαγωγείς έχουν απάγει κατά λάθος το παιδί του σοφέρ του, θέτοντας στον Γκόντο ένα τεράστιο ηθικό δίλημμα αν θα πρέπει να δώσει παρόλα αυτά τα λύτρα. Στο μεταξύ ο επιθεωρητής Τοκούρα στήνει ένα ανθρωποκυνηγητό στο Τόκιο για να βρει τα ίχνη και να συλλάβει τον απαγωγέα.