Faces - Cassavetes, John, 1929-1989; Rowlands, Gena; Marley, John, 1907-1984 (John Cassavetes collection, 2004)
Τα πρόσωπα καταγράφουν την αποσύνθεση του γάμου ενός ζευγαριού που ζει στο Λος Άντζελες, του Ρίτσαρντ και της Μαρία Φορστ που προέρχονται από διαφορετικές κοινωνικές τάξεις. Όταν ο Ρίτσαρντ επισημαίνει ότι η σχέση τους καταρρέει, ο καθένας τους ξεκινά μια απελπισμένη αναζήτηση νέου συντρόφου. Ο Τζον συναντά τη Τζίνι, ένα όμορφο νεαρό κωλ γκερλ, με την οποία αναπτύσσει δεσμό. Η Μαρία γνωρίζει τον Τσετ, έναν 24χρονο καταφερτζή. Μετά από μια εντυπωσιακή ανατροπή των γεγονότων, η συνάντηση του Τσετ και της Μαρίας σχεδόν καταλήγει σε καταστροφή.