Shadows - Cassavetes, John, 1929-1989; Carruthers, Ben; Goldoni, Lelia (John Cassavetes collection, 2004)
Η ιστορία τριών αδελφιών στη Νέα Υόρκη, το μεικτό φυλετικό υπόβαθρο των οποίων δημιουργεί ένταση στις σχέσεις τους.