Λούφα και παραλλαγή : - Περάκης, Νίκος; Περάκης, Νίκος; Τσιμιτσέλης, Γιάννης (Odeon, 2005)
Μια παρέα φαντάρων στην ακριτική αλλά και τουριστική Κω, συνδυάζει τη στρατιωτική πειθαρχία, την καλοκαιρινή ραστώνη και το στρες μιας αναπόφευκτης πολεμικής σύρραξης. Το παραθεριστικό "αντίπαλον δέος" του γειτονικού Bodrum, οι τουρκάλες καλλονές που επιβαίνουν στη θαλαμηγό "Ege guseli" και η ερωτική και παιχνιδιάρική διάθεση των ελλήνων φαντάρων δημιουργούν μια εκρηκτική κωμωδία με δραματικές στιγμές και αισιόδοξη έκβαση.