Off the beaten track - Anstey, Edgar 1882-1958 (British Transport Films collection ;, 2007)
Ακολουθώντας την κρατικοποίηση των μεταφορικών μέσων το 1948, η Βρεττανική Επιτροπή Μεταφορών δημιούργησε την δική της μονάδα παραγωγής ταινιών. Ξεκίνησε την 1η Μαΐου 1949 και καθοδηγούμενη για 25 χρόνια από τον Edgar Anstey έγινε μια από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές βιομηχανίες στην Βρεττανία