The man who planted trees : - Back, Frederic 1924- (CBC Radio-Canada, 2005)
Η ολοκληρωμένη συλλογή των πιο γνωστών έργων ενός από τους πιο αναγνωρισμένους σχεδιαστές κινουμένων σχεδίων του καιρού μας, Frederick Back. Περιλαμβάνονται 9 ταινίες κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους