The Hubley collection : - Hubley, Faith; Hubley, Emily (Image Entertainment, 1999)
Οι καλύτερες ταινίες κινουμένων σχεδίων της Hubley Collection. Με την χρήση εκπληκτικών οπτικών, avant-garde μουσική και συμβολισμό, τα έργα καταπιάνονται με μια ποικιλία θεμάτων: η φύση της δημιουργικότητας, η οικογένεια, η θέση μας στο διάστημα