Masters of russian animation (Films by Jove, distributed by Image Entertainment, 2000)
"Μια εξαιρετική συλλογή από βραβευμένες ταινίες κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους, διάσημων ρώσων σκηνοθετών και καλλιτεχνών". - Περίληψη από το κιβώτιο