Ασφάλεια στο πρωτόκολλο SIP με χρήση του αλγορίθμου Station-to-Station (STS) : - Πάνος, Ελευθέριος (2008)
Η παρούσα πτυχιακή εργασία επικεντρώνεται σε ζητήματα ασφάλειας του πρωτοκόλλου SIP και στην μελέτη και υλοποίηση της κρυπτογραφικής μεθόδου ανταλλαγής κλειδιών Station-to-Station.