Unit linked 2ης γενιάς : - Ρενέσης, Σπύρος (2008)
Γίνεται μια παρουσίαση των προιόντων 2ης γενιάς και οι διαφορές τους από της πρώτης γενιάς unit linked . ο μηχανισμός λειτουργίας τους είναι σε γενικές γραμμές ίδιος και αναλύεται εκτενώς.