The life of birds - Attenborough, David, 1926- (Natural history series, 1998)
"Ταξιδέψτε με τα πουλιά στα πιο απίθανα μέρη και μάθετε τους λόγους που τα ανέδειξαν στα πιο επιτυχημένα πλάσματα της γής". - Περίληψη από το κιβώτιο.