La tigre e la neve - Benigni, Roberto; Benigni, Roberto; Benigni, Roberto; Braschi, Nicoletta, 1960-; Reno, Jean, 1948-; Waits, Tom, 1949- (Odeon [Εταιρεία διανομής], 2005)
Ο Ατίλιο ντε Τζιοβάνι είναι ένας ταλαντούχος ποιητής, ερωτευμένος με την τέχνη του αλλά και με τη γυναίκα που βλέπει στον ύπνο του κάθε βράδυ, την όμορφη Βιτόρια. Ο Ατίλιο θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να σώσει την Βιτόρια, όταν εκείνη βρεθεί παγιδευμένη στο Ιράκ στην αρχή του πολέμου με την αμερικανική εισβολή.