Eat drink man woman - Lee, Ang, 1954-; Lee, Ang, 1954-; Lung, Sihung; Yang, Guimei; Wu, Qianlian; Wang, Yuwen, 1971-; Chao, Winston (The Samuel Goldwyn, 1994)
Ο δεξιοτέχνης μάγειρας Τσου σύντομα θα ανακαλύψει ότι οι εντυπωσιακές γαστρονομικές του δημιουργίες δεν φτάνουν για να συγκινήσουν τις τρεις επαναστάτριες κόρες του. Αν και άρχοντας της κουζίνας ο Τσου χάνει τη συνταγή στο ρόλο του πατέρα. Κάθε Κυριακή, ετοιμάζει πλήθος γευστικών απολαύσεων για τις αχάριστες κόρες του, οι οποίες είναι τόσο απασχολημένες με τον εαυτό τους που δεν βλέπουν ότι ο πατέρας τους τα κάνει όλα αυτά από αγάπη. Έτσι καθώς η επικοινωνία αρχίζει να χάνεται, ο Τσου επινοεί μια "πικάντικη" ιστορία για να κεντρίσει το ενδιαφέρον της οικογένειας και να ξανακερδίσει τις γυναίκες της ζωής του...