Πρόβλεψη και ανάλυση διαφημιστικών δαπανών με χρήση στοχαστικών υποδειγμάτων : - Τερπεντζίκου, Πασχαλίνα (2008)
Στο πλαίσιο της μελέτης για την διπλωματική μου εργασία μελετήθηκε η πορεία των μηνιααίων διαφημιστικών δαπανών με χδρήση στοχαστικών υποδειγματών. Επιπλέον, μελετήθηκε η ύπαρξα αιτιώδου συνάφειας και αιτιότηητας κατα Grenger. Οδηγηθήκαμε σε πολύ αξιόλογα συμπεράσματα.