Stephen Hawking's universe - Martin, Philip 1938- (BBC, 2005)
Από που ερχόμαστε; Πώς δημιουργήθηκε το σύμπαν; Και ποιο θα είναι το τέλος του; Ο διασημότερος σύγχρονος επιστήμονας μετά τον Αϊνστάιν, Στίβεν Χόκινγκ, δίνει τις πιο πρόσφατες επιστημονικές απαντήσεις στα αιώνια ερωτήματα του ανθρώπου! Με εκπληκτικά ειδικά εφέ και τη γνώση χιλιετηρίδων, ακολουθήστε τον καθηγητή Χόκινγκ σε ένα μυθικό και συναρπαστικό οδοιπορικό!