Zazie dans le métro - Malle, Louis, 1932-1995; Caprioli, Vittorio; Clech, Yvonne, 1920-2010; Deschamps, Hubert; Dufilho, Jacques; Noiret, Philippe; Demongeot, Catherine (Louis Malle collection, 1960)
Η Ζαζί αναγκάζεται να ταξιδέψει στο Παρίσι και να περάσει το σαββατοκύριακο με τον εκκεντρικό θείο της, ώστε να μπορέσει η μητέρα της να βρεθεί μαζί με τον εραστή της. Η Ζαζί θα συναναστραφεί με διάφορους ανθρώπους και θα ζήσει μια σειρά από αλλόκοτες περιπέτειες στην προσπάθειά της να γνωρίσει τον κόσμο των μεγάλων...