Bez konca - Kieslowski, Krzysztof, 1941-1996; Kieslowski, Krzysztof, 1941-1996; Szapolowska, Grazyna; Pakulnis, Maria; Bardini, Aleksander; Radziwiłowicz, Zerzy; Barcis, Artur; Kondrat, Marek, 1950- (Krzysztof Kieslowski collection, 1988)
Η Ούλα, μία μεταφράστρια, χάνει αναπάντεχα τον δικηγόρο άντρα της, Αντέκ, και προσπαθεί να ξεπεράσει τον πόνο της μέσα από τη δουλειά της, τη σχέση της με το γιο της και την ύπνωση. Και ενω ο άντρας της κάνει την εμφάνισή του από τον κόσμο των νεκρών, η Ούλα βοηθαέι με τον τρόπο της έναν εργάτη, πρώην πελάτη του Αντέκ, που κατηγορείται για υποκίνηση απεργίας, να προστατεύσει τον ευατό του έχοντας ως συνήγορο υπεράσπισης έναν ηλικιωμένο έμπειρο δικηγόρο...