The wedding banquet - Lee, Ang, 1954-; Lee, Ang, 1954-; Gui, Yalei, 1944-; Lung, Sihung; Chin, May; Chao, Winston; Lichtenstein, Mitchell, 1956- (Odeon, 1993)
Ένας γκέι που συζεί με το φίλο του στο Μανχάταν κάνει ένα λευκό γάμο με μία γυναίκα, ώστε να ξεγελάσει τους γονείς του που τον πιέζουν να παντρευτεί. Όταν όμως εκείνοι τον επισκέπτονται για να διοργανώσουν το γαμήλιο πάρτι, τα πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχο και οδηγούν σε ξεκαρδιστικές καταστάσεις!