Never on Sunday - Dassin, Jules, 1911-2008; Dassin, Jules, 1911-2008; Dassin, Jules, 1911-2008; Μερκούρη, Μελίνα, 1920-1994 (World films (MGM Home Enertainment Inc.), 2005)
Τα ποτήρια σπάνε και ο χορός ανάβει στο άκουσμα της φλογερής μουσικής των μπουζουκιών! Πρόκειται για ακόμα μία υπέροχη στιγμή από την ανέμελη ζωή της Ίλια (Μελίνα Μερκούρη), της πιο λαμπερής κυρίας της νύχτας. Η αισθησιακή Ίλια λατρεύει τη ζωή κι όλοι στο παραδεισένιο της λιμάνι τη λατρεύουν. Όμως όταν ο Όμηρος (Ζιλ Ντασέν), ένας πουριτανός διανοούμενος αμερικάνος φτάνει στην πόλη και προσπαθεί να την αναμορφώσει, η Ίλια του δείχνει ότι είναι ένα ελεύθερο πνεύμα, ότι είναι ευτυχισμένη με την έντονη και άγρια ζωή της και πως δεν σκοπεύει να... εξημερωθεί!