The early films of Peter Greenaway 1 - Greenaway, Peter (History of avant-garde, 2003)
Μία σειρά από δημιουργικές και πνευματώδεις ταινίες μικρού μήκους. Το περιεχόμενό του ποικιλει: από την ιστορία 37 ανθρώπων που φτάνουν στο θάνατό τους πέφτοντας από παράθυρα (Windows), σε μια σειρά από 92 χάρτες που οδηγούν έναν νεκρο ορνιθολόγο στη μετά θάνατο ζωή του (A walk through H). Όλες οι ταινίες είναι απίστευτα χιουμοριστικές, με περίεργες λεπτομέρειες, επινοητική σοφία και σπειροειδείς αφηγήσεις