Pushing hands - Lee, Ang, 1954-; Lee, Ang, 1954-; Chao, Bin; Chan, Lester; Chan, Chit-Man; De Luz, Fanny (The Samuel Goldwyn Company ; Odeon [Εταιρεία διανομής], 1992)
Όταν ο χήρος κύριος Τσου, ένας ηλικιωμένος δάσκαλος του tai-chi, μετακομίσει στο σπίτι του γιου του στη Νέα Υόρκη, η νύφη του θα θεωρήσει την παρουσία του υπεύθυνη για το συγγραφικό της αδιέξοδο. Σιγά σιγά οι διάφορες παρεξηγήσεις αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους, καθώς ο γιος του Τσου προσπαθεί να βρει μία συμβιβαστική λύση στο πρόβλημα και να κρατήσει την οικογένεια ενωμένη...