Σχεδίαση θέσης εργασίας για περιβάλλον ηλεκτρονικού υπολογιστή, με παραμέτρους που αφορούν άτομα με κινητικά προβλήματα : - Καλοσκάμπη, Ευαγγελία (2008)
Σχεδίαση θέσης εργασίας για ηλεκτρονικό υπολογιστή σύμφωνα με εργονομική και εμβιομηχανική ανάλυση των προβλημάτων που συναντώνται με την μεγαλύτερη συχνότητα στην κινητική αναπηρία. Περιορισμός της κινητικής αναπηρίας σε λειτουργικές δυσκολίες που αφορούν τα άνω άκρα, τον κορμό και το κεφάλι.