Sleepover - Nussbaum, Joe; Vega, Alexa (MGM Entertainment, 2005)
Το καλοκαίρι, λίγο πριν ξεκινήσει το νέο σχολικό έτος, η Τζούλι διοργανώνει ένα ολονύχτιο πιτζάμα-πάρτι προσκαλώντας τις κολλητές της φίλες, δηλαδή τη Χάνα, τη Γιάνσι και τη Φάρα. Οι τέσσερις αχώριστες φιλενάδες ούτε καν φαντάζονται ότι θα βρεθούν μπλεγμένες στην μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής τους. Στην προσπάθεια τους να γίνουν πιο δημοφιλείς και να βγούν από την αφάνεια του κύκλου τους, η Τζούλι και οι φίλες της δέχονται την πρόσκληση-πρόκληση για συμμετοχή σε ολονύχτιο κυνήγι θησαυρού, έχοντας σαν αντίπαλο τις ανταγωνιστικές, μοδάτες και δημοφιλείς κοπέλες του σχολείου.