Efter repetitionen - Bergman, Ingmar, 1918-2007; Bergman, Ingmar, 1918-2007; Josephson, Erland, 1923-2012; Olin, Lena; Thulin, Ingrid (Bergman collection, 1984)
Ο Χένρικ, θεατρικός σκηνοθέτης που ανεβάζει για πολλοστή φορά το Ονειρόδραμα του Στρίνμπεργκ, κάθεται μετά την πρόβα στο θέατρο για να σκεφτεί για την παράσταση. Τον πλησιάζει η νεαρή πρωταγωνίστριά του Άννα, κόρη μιας νεκρής πλέον ηθοποιού, που ήταν ερωμένη του Χένρικ. Η Άννα ποτέ δεν αγάπησε τη μητέρα της, συναίσθημα που ο Χένρικ προσπαθεί να απαλύνει, ενώ ταυτόχρονα βιώνει φαντασιακά μια πιθανή ερωτική περιπέτεια με τη συνομιλήτριά του.