Höstsonaten - Bergman, Ingmar, 1918-2007; Bergman, Ingmar, 1918-2007; Bergman, Ingrid, 1915-1982; Ullmann, Liv; Josephson, Erland, 1923-2012; Björnstrand, Gunnar, 1909-1986 (Bergman collection, 1978)
Η Σαρλότ, διάσημη πιανίστρια, και κόρη της Εύα, σύζυγος ενός πάστορα, συναντιούνται ύστερα από εφτά χρόνια, στο πρεσβυτέριο της τελευταίας. Η Σαρλότ πάρχει από κατάθλιψη μετά το θάνατο του φίλου της, ενώ αγνοεί ότι η Εύα φροντίζει και το άλλο παιδί της, την ανάπηρη Έλενα. Η συνάντηση μάνας και κόρης εξελίσσεται σε μια τρομερή σύγκρουση, μέσα από μια σειρά εξομολογήσεων που ξεχειλίζουν ταυτόχρονα από αγάπη και μίσος.