Sommarlek - Bergman, Ingmar, 1918-2007; Bergman, Ingmar, 1918-2007; Nilsson, Maj-Britt, 1924-2006; Malmsten, Birger, 1920-1991; Kjellin, Alf, 1920-1988; Olin, Stig (Bergman collection, 1951)
Η Μαρί, πρίμα μπαλαρίνα στην όπερα της Στοκχόλμης, εγκαταλείπει για λίγο τις πρόβες κι έρχεται στην εξοχή για να βυθιστεί στις αναμνήσεις της, στο καλοκαίρι εκείνο που γνώρισε κι ερωτεύτηκε τον Χένρικ, τον πρώτο της εφηβικό έρωτα. Όμως, με τον ερχομό του φθινοπώρου ο Χένρικ σκοτώνεται σε ατύχημα και η Μαρί, ύστερα από 13 χρόνια, καταξιωμένη καλλιτέχνης πλέον, πρέπει να πάρει μεγάλες αποφάσεις για τη ζωή της.