Sasom i en spegel - Bergman, Ingmar, 1918-2007; Bergman, Ingmar, 1918-2007; Andersson, Harriet; Sydow, Max von, 1929-; Björnstrand, Gunnar, 1909-1986; Passgard, Lars, 1941-2003 (Bergman collection, 1961)
Η Κάριν, που βρίσκεται στα πρόθυρα της σχιζοφρένειας, προσπαθεί να μοιράσει τους φόβους και τα φαντάσματά της στον αδελφό της, σε μια αδιέξοδη αιμομικτική σχέση, κάτω από την παρουσία ενός συζύγου που αδυνατεί να τη βοηθήσει κι ενός εγωιστή πατέρα, που αφιέρωσε τη ζωή του στη λογοτεχνική του καριέρα.