Tale of a naughty girl - Dasagupta, Buddhadeba; Sengupta, Rtuparna; Das, Samata; Pal, Tapasa (ArtFree, 2006)
"1969 κι ενώ όλος ο κόσμος περιμένει την προσγείωση των Αμερικανών στη Σελήνη η Λάτι, 14χρονη κόρη της Ρατζανί, γνωστής πόρνης της Βεγγάλης ετοιμάζεται να πουληθεί ως πόρνη και αυτή από τη μητέρα της στον πλουσιο Ναταμπάρ. Όμως η Λάτι ξέρει ότι εκεί έξω υπάρχει ένας κόσμος γεμάτος γνώσεις και ανακαλύψεις, ένας κόσμος που θέλει να τον εξερευνήσει μέσα από τη γνώση και για αυτό ζητάει τη βοήθεια του δασκάλου της". - Περίληψη από το κιβώτιο.