The wild bunch - Peckinpah, Sam, 1925-1984; Peckinpah, Sam, 1925-1984; Holden, William, 1918-1981; Borgnine, Ernest, 1917-2012; Ryan, Robert, 1909-1973; O'Brien, Edmond, 1915-1985; Oates, Warren, 1928-1982 (Warner Bros., 2006)
Οι τελευταίες μέρες μιας συμμορίας παρανόμων στην Αμερική του 1913, η οποία, ύστερα από μια αποτυχημένη ληστεία τραπέζης στο Τέξας, καταφεύγει στο Μεξικό όπου μαίνεται ο Εμφύλιος.