Coffee and cigarettes - Jarmusch, Jim, 1953-; Jarmusch, Jim, 1953-; Benigni, Roberto; Buscemi, Steve, 1957-; Murray, Bill, 1950 September 21-; Pop, Iggy, 1947-; Blanchett, Cate, 1969-; Molina, Alfred, 1953-; Waits, Tom, 1949- (Prooptiki [Εταιρεία διανομής], 2003)
Το Παρίσι της δεκαετίας του 20, η χρήση της νικοτίνης ως εντομοκτόνου, οι Άμποτ και Κοστέλο, οι θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με τον Έλβις, η σωστή προετοιμασία του αγγλικού τσαγιού είναι μερικά μόνο από τα θέματα που διάφοροι χαρακτήρες συζητούν, καπνίζοντας και απολαμβάνοντας τον καφέ τους. Μια συρραφή μικρών ιστοριών που αποκαλύπτουν τις εμμονές και τις εξαρτήσεις της ζωής, αλλά και τις κρυμμένες μικροχαρές στα απλά πράγματα.