The full monty - Cattaneo, Peter; Carlyle, Robert, 1961-; Wilkinson, Tom, 1948-; Addy, Mark, 1964- (Twentieth Century Fox Home Entertainment, 2000)
Έχοντας φτάσει στα έσχατα σημεία οικονομικής ένδειας κι εμπνεόμενοι από ένα ανάλογο θέαμα, έξι απολυμένοι εργάτες αποφασίζουν να αντιμετωπίσουν τη μιζέρια της ζωής τους παρουσιάζοντας ένα νούμερο ανδρικού στριπτήζ.