Dear Frankie - Auerbach, Shona; Butler, Gerard, 1969-; Mortimer, Emily (Pathe Pictures, 2003)
Η Λίζι, θέλοντας να προστατεύσει τον εννιάχρονο γιο της, Φράνκι, από τον επικίνδυνο πατέρα του, του έχει πει στα ψέματα ότι είναι ναυτικός. Φτάνει μάλιστα να στέλνει η ίδια γράμματα στον μικρό από εξωτικά ταξίδια, επινοώντας τις πιο αληθοφανείς ιστορίες! Όταν, όμως, μύθος και πραγματικότητα σμίξουν, η Λίζι θα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στην αλήθεια και σ'έναν άγνωστο, που θα γίνει για μια μέρα ο πατέρας του Φράνκι.