Tystnaden - Bergman, Ingmar, 1918-2007; Bergman, Ingmar, 1918-2007; Thulin, Ingrid; Lindblom, Gunnel, 1931- (Bergman collection, 1963)
Η Έστερ και η Άννα, δύο αδελφές με μεγάλη αντιζηλία μεταξύ τους, επιστρέφοντας από ένα ταξίδι στο εξωτερικό, σταματούν προσωρινά σ'ένα ξενοδοχείο, έπειτα από την επιδείνωση της υγείας της Έστερ. Κι ενώ ο Γιόχαν, ο μικρός γιος της Άννα, που τις συνοδεύει, εξερευνά τους απέραντους χώρους του ερημικού ξενοδοχείου, η μητέρα του αναζητά την ηδονή με αγνώστους, επιδεινώνοντας την ένταση των σχέσεών της με την άρρωστη αδελφή της.