Lost highway - Lynch, David, 1946-; Lynch, David, 1946-; Pullman, Bill; Arquette, Patricia, 1968-; Getty, Balthazar (Ciby 2000/Asymmetrical Productions, 1996)
Ο σαξοφωνίστας Φρεντ Μάντισον κατηγορείται για τον μυστηριώδη φόνο της γυναίκας του Ρενέ. Με μια θανατική ποινή στην πλάτη του... ξαφνικά μεταμορφώνεται σε έναν νεαρό με το όνομα Πιτ Ντέιτον και κάνει μια τελείως διαφορετική ζωή. Σύντομα ο Πίτ και ο Φρεντ βρίσκονται μπλεγμένοι σε έναν σουρεαλιστικό ιστό καταστάσεων με τρομερό μυστήριο και σασπένς.