The constant gardener - Meirelles, Fernando; Fiennes, Ralph; Weisz, Rachel, 1971- (Focus Features, 2005)
Ο Ρέιφ Φάινς και η Ρέιτσελ Βάις υποδύονται τον Τζάστιν και την Τέσα, ένα ζευγάρι που ζει και εργάζεται στη βρετανική κοινότητα της Κένυας. Όταν η δυναμική ακτιβίστρια Τέσα δολοφονείται κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες, ο Τζάστιν θα ξεκινήσει ένα ταξίδι αναζήτησης, καταδιώκοντας τους δολοφόνους της γυναίκας του σε μία θανάσιμη συνωμοσία που εκτείνεται πέρα από κάθε φαντασία.