Paradise now - Abu-Assad, Hany; Abu-Assad, Hany; Suliman, Ali; Nashef, Kais (Prooptiki [Εταιρεία διανομής], 2006)
"Δύο νεαροί φίλοι Παλαιστίνιοι, ο Κάλεντ και ο Σαΐντ, αναλαμβάνουν να εκτελέσουν μια αποστολή αυτοκτονίας στο Τελ Αβίβ. Μετά την τελευταία τους βραδιά με τις οικογένειές τους και χωρίς να επιτρέπεται να τις αποχαιρετίσουν, μεταφέρονται στα σύνορα ζωσμένοι με βόμβες... Ωστόσο, η επιχείρηση δεν πάει σύμφωνα με το σχέδιο και ο ένας χάνει τα ίχνη του άλλου. Χωρισμένοι, πρέπει να αντιμετωπίσουν το τραγικό πεπρωμένο τους... - Περίληψη από το κιβώτιο.