Ανάλυση στύλ & μέτρηση αποδοτικότητας αμοιβαίων κεφαλαίων : - Κωλέτση, Αγγελική (2006)
Ανάλυση Στυλ και μέτρηση αποδοτικότητας αμοιβαίων κεφαλάιων . Ταξινόμηση και Αξιολόγηση Αμοιβαίων κεφαλαίων με χρήση διαφόρων δεικτών.