Μια παραμετρική προσέγγιση στην ερμηνία των τάσεων θνησιμότητας : - Μεντή, Κλεόνα (2008)
Ερμηνία και σύγκριση θνησιμότητας για δέκα επιλεγμένες χώρες με τη χρήση παραμετρικής προσέγγισης και γενικευμένου PC μοντέλου Lee-Carter.