Genre detection of web documents : - Κανάρης, Ιωάννης (2007)
Ο στόχος αυτής της εργασίας είναι η διερεύνηση τρόπων κατηγοριοποίησης Ιστοσελίδων του διαδικτύου με βάση το είδος τους. Η προσέγγιση που προτείνεται εδώ είαι να χρησιμοποιηθούν ως μέσο αναπαράστασης των ιστοσελίδων ν-γράμματα χαρακτήρων και HTML-tags και στην συνέχεια να γίνει κατηγοριοποίηση των δειγμάτων από ένα αυτόματο σύστημα μηχανικής μάθησης.