Μέτρηση παρεχομένων δυνατοτήτων ηλεκτρονικής συμμετοχής (E-Participation) στούς ιστότοπους των Ελληνικών Νομαρχιών και Περιφερειών και μελέτη καθοριστικών παραγόντων : - Νικολάου, Χριστίνα (2007)
Στην παρούσα πτυχιακή εργασία αρχικά αναφέρονται βασικές έννοιες και θέματα της Ηλεκτρονικής Δημόσιας Διοίκησης και της Ηλεκτρονικής Δημοκρατίας. Έπειτα περιγράφονται τα βασικά χαρακτηριστικά των ιστότοπων των Ελληνικών Νομαρχιών και Περιφερειών. Στη συνέχειια παρατίθενται τα αποτελέσματα των μετρήσεων των παρεχόμενων δυνατοτήτων ηλεκτρονικής συμμετοχής και εξετάζεται κατά πόσο εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες (δημογραφικούς, πολιτικούς). Τέλος παρατίθενται κάποια συμπεράσματα.