Matrubhoomi - Jha, Manish 1978-; Jha, Manish 1978-; Joshi, Tulip; Pandey, Sudhir (Art Free [Εταιρεία διανομής], 2006)
Από το κιβώτιο: Το "Έθνος χωρίς γυναίκες" χωρίς να στερείται των αρετών της ινδικής κινηματογραφίας, σε ταξιδεύει σε ένα πολύ σκοτεινό και καθόλου φολκλόρ απροσδιόριστο, κοντινό μέλλον. [...] ο τοπικός ιερέας αγοράζει ένα κορίτσι από τους γονείς του με σκοπό να το παντρέψει με τους πέντε γιούς του. 7 μέρες έχει η εβδομάδα εκ των οποίων η νύφη περνάει μία με έναν από τους γιούς και το Σαββατοκύριακο με τον πατέρα. Μέχρι τη στιγμή που ερωτεύεται το ομορφότερο από τα παλικάρια, επαναστατεί στον τρόπο που την χρησιμοποιούν, τα υπόλοιπα αδέλφια τον σκοτώνουν από ζήλια και όλο το χωριό αρχίζει να συμμετέχι στον καθημερινό της βιασμό.