Tsubaki Sanjuro - Kurosawa, Akira, 1910-1998; Kurosawa, Akira, 1910-1998; Mifune, Toshiro, 1920-1997; Nakadai, Tatsuya, 1932-; Kayama, Yuzo, 1937-; Shimura, Takashi, 1905-1982 (Art Free, 2005)
Ο περιπλανώμενος σαμουράι Σανζούρο σώζει 9 αφελείς σαμουράι από μια παγίδα θανάτου που έχει στήσει ο διεφθαρμένος αστυνόμος ενός μικρού φέουδου. [...] Πιό σοβαρό ως υπόθεση από το "Γιοζίμπο", αλλά με τον ίδιο ειρωνικό τόνο και τον κυνισμό του κεντρικού ήρωα.